SÓSZÓRÓ
Tudunk élni fagolyó nélkül is,
nincs az hörpintések vágányzárához kötve,
lenyeltük a fároszt,
pókhasunk megereszkedett,
azóta kétségbeesetten kapkodunk az aranyfüstös blokádok után, -
gyámoltalan voltam ahhoz is, hogy holtodiglan szeressem a zsebben kotorászást,
dobáljanak bár kekszdarabokkal,
én szemtelen maradok
és görcsösen őrzöm a vakolatdarabot, amivel táptalajt adok a kifestőkönyveknek,
a professzionális képzésnek azt üzenem, hogy a dugasz spanyolnáthája kalandvágyó mechanizmust fertőz,
s a surranások között megtollasodni botrány,
bezzeg a begipszelt karúaknak szabad,
a pontok újraélesztésében van valami középszerű, ezt a daraboló gyilkosok
ki is használják rendesen, úgy, hogy közben lukacsos kaliberű
habcsókokat aggatnak az adatvédelemre,
esküszöm, nem vagyok normális, hogy a kelleténél tovább mételyezem a falikart, melynek dőlésszögétől függ,
hogy a révész megfelelően áramoltatja-e a böjtöket,
vagy sem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-04-02 19:53:18
Utolsó módosítás ideje: 2018-04-02 19:53:18