Elgyógyulás
A röntgenkészülék mint
tátogó, éhes száj
várakozik sejtjeire, szövetek
úsznak a monitoron,
hullámóceán az ultraibolya fényben.
Kidudorodik, megnő, felfeszül
egy levegőbuborék,
csövek kavalkádja gabalyodik össze,
lézersugarak hosszú hömpölygése,
irányított lövellése az artériákba,
kék, zöld, piros, langyos,
majd forró áramlása a testbe.
Elgyógyulás a kórteremben.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Agria, őszi szám, 2017,
Feltöltés ideje: 2018-03-23 12:41:59
Utolsó módosítás ideje: 2018-03-23 12:41:59