Majdnem őszi vers
Csóválja fejét az ördög,
az ékszerész bizonytalan,
zálogba adnám a szívem,
értéke: már csak törtarany.
A fejemen csapkod az ősz,
lehet, hogy szép - de nem nekem,
átázott kapca a világ,
benne hazáig lépkedem.
Őrangyalom - a lusta dög,
talán már végleg elhagyott,
pihenek én is egy kicsit,
tavasszal exhumáljatok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-03-13 11:22:39
Utolsó módosítás ideje: 2018-03-13 11:22:39