Néhány kavics
Néhány kavics, egy kőhalom,
beérem ennyivel,
a hegyet másnak hagyom,
és az erdőt is, az se kell,
elég lesz árnyéka,
mit nyáron majd rám lehel.
Kell még a láng-pipacs özön,
a biccentő kalász,
ami messziről köszön,
s a világból az a darab,
amely áldott-sáros,
és a lábamhoz ragad.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-03-07 09:22:06
Utolsó módosítás ideje: 2018-03-07 09:22:06