A túlélő halála -
(Jagos István Róbert emlékére)
az ajtó kinyílt és ő lépett
egyszerre volt kint és bent
szólt és hallgatták és
hallgatott hogy szóljanak
előtte a nézőtér tömve
a tegnapi taps súlyától roskadozva
még jelezte hogy újra elindult
de nem hitték vagy nem értették
az ajtó felé nem követte senki
rá sem döbbenhetett hogy
csak neki volt ehhez a lépéshez lába
amikor hatalmas csattanással becsapódott
nincs mester aki kinyithatná azt a zárat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-26 12:16:15
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-26 14:54:59