Pókerasztal
Hagyományos zöld posztó. Pókerasztal
Igaz, eddig csak on-line ismerem
On-line viszont gyakorta ott marasztal
Az ember itt sok mindent megtapasztal
Például, hogy ez tiszta küzdelem
Hagyományos zöld posztó. Pókerasztal
Fülembe öntött, megdermedt viasszal
Vakon bízva: ma itt a győzelem
Játszom, csak on-line, s mindig ott marasztal
Télen, forró nyárban, vagy épp tavasszal
Ott tart egy szenvedélyes szerelem
Hagyományos zöld posztó. Pókerasztal
Bókol, de nem elsuttogott szavakkal
S bár a lapokat nem én keverem
Igaz, csak on-line, de ha ott marasztal
Megemelem a tétet dupla vakkal
Talán még all in-ig is elmegyek
Hagyományos zöld posztó. Pókerasztal
Nemegyszer végzek dermesztő kudarccal
De győzök is, így kiegyenlített
Az on-line küzdelem, ha ott marasztal
A zöld posztós, ovális pókerasztal
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-02-18 21:29:11
Utolsó módosítás ideje: 2018-02-18 21:29:11