Pepi
ejnye mán, te pepi
olyan vagy, mint a zsizsik
rohangálsz meg futkározól
fölteszem főni a karampélt, aztán kimegyek
a piarcra, ejmán te, ezért
nem köllöttél te anyádnak se
ki tudja merre van az a bárcás
fölneveltem aztán meg minek
jaj, de piszkos egy jány az
itt hagyott nekem, kínlódásnak
múltkor is mondta nekem a pogármester úr
- na, te vén csotrafa, te aztán megkaptad rendesen
ement a jány, maradt a purdé -
hát, így vagyok én
vénségemre
apád meg a börtönben
az az átkozott zsivány, fordulna föl
ahun van
majd később te, ne most nyámogj
elébb emegyünk piacra te
na, fölpofozlak - mondom -
hozd mamónak a szatyrát
nem azt te, a nagyott, csíkost
azt hát, büdös kölköm
alig van egy kis krajcár
nem baj, te kis koszos
veszünk kis zödséget levesbe, meg
hallom, árulnak olcsó lecsónak valót
az lesz máma estére
azt eszed, ami van
na, ne tátsd a szád mán, gyere
jóvan, veszek neked nyalókát
az köll neked úgy is
hozd a szatyrot mamónak
régi út ez kis fattyam
mamó ezen már ezredszer megy
a lábam ne fájna, nem tudok én mán szalanni
hallod ? minek szaladól előre, te
nohát, nézze meg a Devla
majd fonok neked kosarat
azt is tud ám mamó
na, gyere ide -e
fogd meg a kezem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-01-26 08:04:36
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-26 08:04:36