Jegyzet
Követhetetlen zajok között,
miközben rögzített fájás a láb,
hónapok óta nem utazom,
szívednél semmiképp se tovább.
Hétköznapi esetek vesznek körül,
elmúlásra utaló jelek,
mindig kevesebb lesz az idő,
mindenért többet figyelek.
A változás lassú, érzetek
állandóságához ragaszkodom,
a lábak szabálytalan váltakozása,
a kéznek léptekre markoló alkalom.
A járás gyönyöre, hogy majd
oda érek, értelmetlen leírni ezt.
Hármashatár: csend, isten hallgatása,
s az ablakon át a téli kert.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2018-01-21 07:16:11
Utolsó módosítás ideje: 2018-01-21 07:16:11