volt már olyan veled hogy ránéztél a
szemből érkező fekete hajú nőre de
gyorsan le is sütötted a szemed mert
megismert rád köszönt csak félvállról
hogy szia mivelhogy épp telefonált
félig fordította oda csak az arcát de így
is beugrott minden ami egyszer régen
felforgatta az életed?