ÉLET
Amikor már végre elcsitul a bánat,
felettünk az égen őrangyalok szállnak.
Vigyázzák az álmunk, gyerekkori képek
elő-előjönnek, csillogó emlékek.
Kisgyerekként hittük, néha meginogva,
angyalka-ajándék az a zöld fenyőfa.
Ablakon keresztül lophatták be hozzánk,
amíg mi sétáltunk apával az utcán.
Hittük, mit meséltek, Kisjézus született,
az igaz ajándék, örömre, emberek!
Minden gyerek Isten, istengyermek párja,
születésük ünnep, boldog, aki várja.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-25 20:17:47
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-25 20:17:47