lehet is
Csak az eleven fényszitálók kínálják zálogportékáikat.
Megszemlélhetõ, variálható éjszakai csoportos glória-táncaikban.
Talpalatnyi lehellet-parcellákon vagy régrõl itthagyott
verem-barázdákon tusakodnak az elveszett idõrétegek
vakvándorai.
Kínos bírsalmaszagú levegõalagútakon közelít
az indigóselyemfi huszárvágtában
a maga vágybillegetõ káprázataival.
A tövisszirom karnevál felfedni készül homlokházikóiban
megtelelõ körtefüggõk mögötti barnult szénparázsait.
Kiskirály kemencében sütik a kérlelhetetlen
szomorkás vásott vadpástétomokat,
vagy a kûrtszó-hárpia aprózza el magát a rövidre fogott
hullám-csilingelésben, de pártatlanul rázuhan minduntalan
a sokkszelence minden rövídített tejfehér amulettre,
ami a látóhatár szélébe kapaszkodik..
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-17 16:38:21
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-19 12:28:17