2015. 05. 11. 16 óra 33 perc 09 másodperc - hétfő
hétfő van meglehet .
csukott szemmel nézek ,
biztató lépteid és persze ....
persze tényleg .
még egyik busz sem siet ,
azt majd később ,
de még nem .
halványkék lepedő ,
higgadtan törölközöl .
sietni kell , nahát ....
álmodtam , álmodtál .
nyitott ablak és ...
és ébredés után .
sietek , habár... ?
kinyitottam a szemem .
csak gyávák lesznek öngyilkosok ,
a hősök le sem fekszenek .
ennyi volt a mai adás ,
a folyosóról integetsz .
Major Imre
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-12-04 18:09:05
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-04 18:09:05