ambíció
szeretném én is a halhatatlanságot
de nem művekből emelt piramis jövőnek konzervált lakójaként
mert mit is keresne szabadon lobogó szellemek között
egy papírbörtönbe zárt múmia
meddig jutna a végtelen időben amelyben még
a legkiválóbbnak is csak szakaszgyőzelemre lehet esélye
az én becsvágyam nagyobb ennél:
ha egyetlen pillanatra is
de itt és most
magadban érezz halhatatlannak amikor olvasol
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-11-27 00:00:12
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-27 00:00:12