Bogarak
Test és test között a börtön,
s a múltban hagyva a kulcs.
Élünk az éjszakák kerékbilincsében,
a másikhoz szíjazva, mint a gályarabok.
Egymásnak mondott szavaink ismeretlen
pályán keringenek, már magunkat sem értjük.
A tulajdonviszonyok lassan visszarendeződnek:
a 'mi'ből újra én lesz, a 'miénk'ből enyém.
Végül beszúrjuk egymást a gyűjteménybe
mint egy ízlésünkre preparált csodabogarat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-11-18 12:19:27
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-18 12:19:27