November első napján
November első napján
mindig fagyos a levegő,
a város néhány pontján
virágtól pompázik a temető.
Minden évben egyszer
megfordulnak itt kicsik és nagyok,
számukra nem kényszer
kezükben, temetői csokrok.
Fáj a szív, sír a lélek
eltávoztak szeretteink,
szóljon értük hálaének,
nyughelyüket, díszítsék virágaink.
November első napján
mindig fagyos a levegő,
szívünk belső pontján,
hőfok, érzelmektől hevülő....
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Évszakok (Budapest, Folyamatba)
Kiadó: digitalisnyonda16@gmail.com
Feltöltés ideje: 2017-11-01 16:48:09
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-01 16:48:09