Ébredj
füvészkertben hagyott zokni
hiányzik most nagyon, jó volt
pedig jó volt játszani
fürdővíz kiöntve
én a füstöt csak úgy hagyom
szétmállani
máskor a srácok rúgtak
földet, port, kavicsot
a koszos mancsok kentek
mosolyt az ablakra
piros lettem nyáron, télen
kék, de immár az ősz hazahoz
a hentes becsomagolta szépen a húst
zsírpapír zörög
megyek a boltból, már megyek
s a jutalom, az a jutalom
én hozom, én viszem
mama, ezt én viszem
neked, tudom nehéz
a lábad miatt, a trombózis miatt
ne fáradj többé
föld alatt vagy
hiányzik a pulcsim is
te kötötted
a fűvészkertben maradt
fáztam ott mama
nagyon fáztam
már pára vagyok
vagy egy álom vagyok
mama, adtak blokkot
azt mondtad, vehetek csokit is
ha marad forint
én azt sem vettem mama
semmit sem vettem mama
csak amit te mondtál
ébredj
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-10-21 08:57:42
Utolsó módosítás ideje: 2017-10-21 08:57:42