létezni igazán (jav)
szeretném egyszer
átölelni a napot
kezet rázni a fákkal
vagy elgurulni a tájban
félek nem tudom
visszafogni magam
kilyukadok a vödörből
kiszakadok a teli-zsákból
almákkal hullok a fákról
kifutok a tenger habjával
felfeslek a szakadással
csecsemőkkel sírok éhesen
gőgicsélek beszéd helyett
hasonlítani akarok hozzám
lerombolni ami körbezár
születni akarok és szülni
kigurulni magamból
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-10-09 20:24:28
Utolsó módosítás ideje: 2017-11-29 09:56:05