Leánylelkek
A lányok lelke könnyű, szűzi szellő,
ám szívük mélyén forró láng lobog.
Fantáziájuk cikázva szökellő:
a lányok lelke könnyű, szűzi szellő.
A képzeletük korlát nélkül szárnyal,
nem bántják kósza légáramlatok;
egy alternatív pótenergiával
a képzeletük korlát nélkül szárnyal.
Kéklő tengerszem hűs vizébe csobban,
völgybe suhan, majd bodros fellegekben
megbúvó havas hegytetőre hág.
Ám eközben a tömegközéppontban
zsákmányra les egy tarka, telhetetlen,
örökké éhes húsevő virág.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-10-09 20:06:09
Utolsó módosítás ideje: 2017-10-09 20:06:09