Érkezés (jav)
Fapados nyomorodás, passport control,
éjszakai járat, bóbiskoló átszállás,
Astoria, rossz oldal, busz szemben,
mért vigyorogsz? te vagy pesti,
ajtóra zárt Keleti, hideg kőpadok,
hajléktalanok felejtik a tegnapot,
matatok a blúzban, még megvan mindkettő,
jó szerető,
légkondis vonat, mindenhol megáll,
döcög a fekete nyárfasor, hold,
az előbb mellettem volt fenn,
horkolok, ébressz majd fel!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-09-27 21:21:31
Utolsó módosítás ideje: 2017-09-27 22:43:53