nincs más anyag csak a rothadó
előbb még nagyon akartam írni
nagyon jött nem tudom mi
nagyon éreztem mi az a Magyar
a paradoxon világot nagyon éreztem
a különbségeket fénnyel kiemelt sötétségeket
meg pedig sötétség karmaiban nevelkedő fényt
nincs más anyag csak ez a rothadó
ebből kell csinálni szépet virágzót
és eladni a turistáknak amiből
a sárga túlélés kék csillagos perselyébe
vetett pénzt kell fizetni teljen a harminc ezüstre
na most kirázott a hideg innen már hit kérdés az egész
ipi apacs Isten aki bújt aki nem én megtaláltalak
nohát engem is megtaláltak akik bújtattak bennem
így keresztet vethetek a sikerre bottal üthetem
álmaim Ferráriát szekér se jut csak te mint angyal a Roys Royce-omon
nesze neked herceg férfi áldozat megalkuvó bujdosó
nem kaphatsz glóriát pokolban de rossz végig nézni
ahogy terjed szaporodik a halál az élet elnyomásával
itt hagyta a kertész a kertet nincs ki gyomláljon
alszik a falu alszik a jó is a kis házban rak a tűzre
nem jön ki nem jön ki nem jön ki nem jön ki még
aki alszik hogyan rakhat a tűzre nem tudod
aki Istené az mindenre képes
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-09-21 17:55:39
Utolsó módosítás ideje: 2017-09-21 18:02:21