Reprezentatív mintavétel
Mint anno a
Patriarsije Prudin.
Felmérni, hogy az új ideák milyen
mélyre hatoltak a tömegekbe, és váltak
anyagi erővé. Aztán tárgyszerűen
jelenteni. A szüntelen benne forgás
minden erődet felemészti, és nem
avatkozhatsz bele, nem léphetsz ki
belőle, ha már egyszer elindítottad,
kontakt nélküli szigorú távolságtartással
kell figyelned megbízatásodra. Úgy kell
kitapogatnod a válaszokat, mintha egy
magad készítette kérdőív rovatait
ikszelgetnéd. Néha beleborzongsz:
mi lenne, ha nálad lenne a megoldó kulcs.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-09-11 00:00:23
Utolsó módosítás ideje: 2017-09-11 00:00:23