hozzá közeledve
Miklya Zsoltnak, barátsággal
inkognitóban jársz
szembefordított tükrök között lépkedsz
míg káprázattá nem sokszorozódsz
míg el nem veszel a mikrouniverzumok tömegében
egyetlen esélyed marad
szilánkjaid összeszedve
oldasz és oldódsz
hogy lényegeddé kristályosodhass
csak egyetlen tükör lesz és benne az ő képe
elég engedned és magad fölé emel az élmény
hogy egyre rövidebb sugarú körpályán közeledsz hozzá
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-08-28 00:03:41
Utolsó módosítás ideje: 2017-12-15 17:27:50