A Moszkva tér
Moszkva tér, Moszkva tér
Rajtad mindig sok a nép
Van ki a munkából haza, vagy épp oda siet
Téged a Nap mindig, minden irányból ér
A minap e forgalmas helyen
Türelmesen várakoztam
Furcsán mint egy idegen
Néztema a színes forgatagot
Mert megfordul itt mindenféle náció
Jön s megy a sok busz és villamos
Akadhat egy-két alkalmi árus is
De található itt sok sok randizó
Moszkva tér, Moszkva tér
Marad a régi a Te neved
Rajtad évek óta nem változott semmi
Pedig egy ruhacsere már elkelne Neked
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.