Állomás (átd.)
Állomások.
Fel-le, kattogó acélfokok,
monstrumok sínekre szorítva,
üvöltő hangos, galambok, kézre,
metró, huzat, orkán veled, süvöltő,
fáradtság, kialvatlan szemek zárnak,
messze, idő, átszállás, más világba,
árnyakra csapódik a tárcsa, szabad
pálya, eső, hideg, november, télelő,
delelő nap, épp a tetőket hágja,
ölelés, hiányzol, indulok-érkezek,
utolsó kocsi, ott vagy.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-06-19 08:07:29
Utolsó módosítás ideje: 2017-06-20 22:54:28