Ébredés
A puklis házi őrizete nem tart soká
A polipkarú szégyen
üvegtörmeléket vonz be a hallókészülékekbe
A ráta mellőzi a szipolyt mindamellett a vibrálásnak ő is ki van téve
Táviratot köpölyözni a kimérák fogságában egy elvetélt permetezőjű hajnalon
hanyatt dőlni a széthasadt rögök elkockázott saruitól
Az eltűnési téboly díszvacsorát rendez az aggkorúaknak
Az antilopok összevérzik az erdőt
A megbecstelenített szűz holléte ismeretlen
Pályafutásunk célja hogy egyben maradhassanak a közéletre alkalmatlan lencseszemek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-06-12 15:34:18
Utolsó módosítás ideje: 2017-06-12 15:34:18