Versdublőr
Az alábbi írás képzett kaszkadőr, kis sminkkel úgy néz ki, mint egy vers. Ugrik, esik, verekszik, nekimegy a falnak, ha kell. Sőt, gond nélkül múlik - és ezt önként vállalja akár a többi versem helyett is... :)
Rajzfilmdublőr a kedvesem.
Nagyon sokat dolgozik,
nélküle becsuktak volna
a legnagyobb rajzmozik!
A szép, kényes szupersztárok
csak a sikert kedvelik,
amikor csak módjuk van rá,
mulatoznak reggelig,
de, ha jön a forgatáson
egy veszélyes jelenet
- mi esetleg sérüléssel,
fájdalommal fenyeget,
jeleznek a kaszkadőrnek:
- No, komám, most Te gyere!
- Dublőrnek a bátorság, az
ügyesség a fegyvere...
Kedvesem volt Maci Laci,
ő esett le a fáról.
Ő, aki a harkály helyett
a fejével kopácsol.
Őt fogta meg Jerry helyett
tizenötször a csapda.
Büszke volt, hogy a nézőket
számtalanszor becsapta.
...De a gázsi csak tört része,
mint egy rajzfilm-színésznek.
A hős rajzfilm-kaszkadőrök
nyom nélkül elenyésznek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-06-09 23:51:55
Utolsó módosítás ideje: 2017-06-09 23:51:55