2017. 04. 22. 22 óra 52 perc 43 másodperc - Ki mossa le rólam a tisztaságot?
Ki mossa le rólam a tisztaságot ?
Csordultig vagyok önnönmagammal
Üresfejű cédák , mosoly gyűjtemény
Sötét szemek, tágra nyíló ablak
Asztrálvámpir szájfény ragyog
Nyugodtan belém haraphatsz
Major Imre