Semmit se
Semmit se csinálsz jól,
malomköveket őrölsz, elhagyod a térfogatod,
azt hiszed, talpalástól függ a dűne, mely folyamatábrádhoz igazodik,
rátartian mellbőségeket állapítasz meg, miközben lúdtalpbetétként viselkedik hallucinációd,
nem vagy se befogadó, se befogadott,
javíthatatlan korán kelő vagy,
idegesít a kikényszerített randevúk lyukacsos fedelű cserélgetése,
a képregények olcsó spirálja szégyelli kopaszságod,
megtorpedózod a karikacsapást,
szokatlan gyorsasággal megválsz
az űzőit éljenző szavazófülkék kétes magányától,
ki pipált még ilyet, amit nem szabad, te pont azt követed híven,
egyszóval semmit se
csinálsz jól
és ami kiváltképp tiltott számodra, az pont a csillag alakú amulettek kisiklatása.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-04-17 09:59:12
Utolsó módosítás ideje: 2017-04-17 09:59:12