ha megszeretlek (JA után)
ha megszeretlek
kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám
de gondold jól meg
dolgaim közé engedlek akkor
és te átrendezel
kiborítasz mindent
hogy egyesével válogasd át őket
szemétnek nézed a papírcetlit
amin - néhány béna sor - egy vers születne éppen
és én hagyom hogy te dönts a sorsáról
hisz csak néhány szó nem vers
ne sirasd ne sajnáld mondod
majd írsz másikat
de hol a határ a szó és a vers között
és ha nem vers miért hiányzik annyira
ha megszeretlek
kopogtatás nélkül bejöhetsz hozzám
de gondold jól meg
mert ha elmész
nekem nem marad más
csak az elveszett szavak emléke és
a bizalom üres rettenete
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-04-14 14:46:41
Utolsó módosítás ideje: 2017-04-14 14:46:41