Sokasodnak
Nehéz volt eddig minden percem,
és minden órám nehezebb,
amikor a bajt megneszeltem,
több volt a hit, nem kevesebb,
gazdagabb lettem félelmemmel,
így már nem voltam egyedül,
ilyenkor az ész győzni nem mer,
ha diadalmas legbelül.
Harcaimat, (időnként voltak),
segítették az angyalok,
sokasodnak bennem a holtak,
amíg még életben vagyok.
A hátralévő órák, napok
évvé gyarapodnak vajon,
ugyanúgy, mint a gondolatok,
ha lesz még rájuk alkalom?
2017. február 21.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-03-07 06:16:53
Utolsó módosítás ideje: 2017-03-07 06:16:53