tetem se
a városba ahol élek apró csoportokban lassanként
vetési varjak telepednek vegyülve a vadgalambokkal
egy mérgezett patkány teteme felett állunk hárman
egyek vagyunk de te csupán undort érzel én gyászt
(is) sűrű pocsolyás-feketét amiben benne van
a föld mely végül is termékeny és amely velem együtt
bennem már bármivé lehet csak egy lehelet híja' a
harmadik (ahány arca annyi neve) időnként megnyilvánul:
van én vagyok végül eltakarítja a tet(t)emet de
az a patkány ott van végül mindenütt én vagyok pedig
sehol üresen tátongunk az udvaron ketten (se)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-24 13:38:08
Utolsó módosítás ideje: 2017-02-24 13:38:08