jutalom
oda kell figyelni
a verőemberekre
milyen szakszerűek
igényesek a feladatra
munkaidejüket letöltve
szabadidőben is
szívesen dolgoznak
ha kell
ők mondják ki
az utolsó szót
mint mindenkinek
nekik is volt apjuk
szíjat hasított a hátukból
a rend kedvéért
legyen miheztartás
népszerű foglalkozás
beérik a zöldfülű
az apák megöregednek
otthonba dugják
hideg házaikban hagyják őket
rajtuk úgyis csak a por
veretlenül
emezek következnek
az újak
minden időben
jutalom a szíj
a hasítás
de manapság
csak alibi a verés
válogatás nélkül
nehéz a verőlegény szakma
senki sem tartja már a hátát
kivételes az az óra
hogy igen
mindenért
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2017-02-17 08:46:06
Utolsó módosítás ideje: 2017-02-17 15:03:23