Öreg bőröndömben régi
leveleket és fényképeket
tartok fent, a poros galérián.
Gyakran elutazom, de féltésből
soha nem őt viszem magammal.
Talán nem vagyok biztos benne,
hogy mindig vissza fogok jönni
érte, vagy bármi egyéb
dolgomért a poros galérián.