Lányok (egy majdnemvers)
Volt egy eset, mikor Juliska,
az a pici lány, tudod, a kis butuska,
Jancsit rászedte, a bambát,
egyék meg a banya mézes farmját.
Hófehérke, az a szegény árva,
csak bajt hozott a szerencsétlen törpe házra.
Nem takarított, főzött, nem is mosott soha.
Nem csoda, ha megunta a tükör és a mostoha.
Hamupipő? Mese-mese mátka!
Azt hiszed, hogy hatott rá a három nővér átka?
A pupák herceg elhitte, hogy összejött a randi,
mert nagyszerűen passzolt rá a harminchetes szandi.
Piroska és az örökzöld nagyi
elhidegültek egymástól, mint két gombóc fagyi.
A farkas mit akart? Még ma is talány,
de gyomorrontás végzett vele. (A nagyival a kicsi lány.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.