A 7X7. év
Hétszer hét év elszelelt,
s eljött a "második
krisztusi kor" is, apokrif
hagyományok szerint.
(belekövültem a 49.-be,
mint valami keleti,
vezekelő oszlopszent!
-- lelek-e kitörési pontot?)
7X7 után mi jöhet?
pedig annyi mindent kéne
egyszer kipróbálni még
-- ha nem lennék még lekésve!
(esküvőtől repülőig
lemaradtam pár dologról,
-- tán be kéne pótolni,
ha még nem vagyok lekésve!)
Még ez egyszer az életben
annyi mindent kéne még
megkésve kipróbálni:
félek, az Idő kevés lesz!
(kevés idő, kevés élet
és kevés maradandó
-- ennyi lesz a summázat,
ha csapódik a koporsó)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-11-13 11:22:45
Utolsó módosítás ideje: 2016-11-13 11:22:45