A takarító
Semmi gond, urak.
Dobják csak el bátran,
én majd kihalászom
az ételt a szemétkosárból,
a szavakat a sárból,
ezért vagyok.
Ne aggódjanak az urak.
Elvásik a semmi gondja,
kötelékeit a szél eloldja,
s magára marad az, ami
többlet volt végül, s ha azt
eladja, a holnapra ne legyen
gondja, úgyis hazakészül.
Lazítsanak uraim.
Addig is bármiről lehet írni,
bárhogyan, bárhová besorolni
egymás mögé a szavakat.
Nekem úgy is záróráig
maradnom kell, leszemetelni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-11-02 10:09:18
Utolsó módosítás ideje: 2016-11-02 10:09:18