ha addig
nem hinném, hogy parfümöt
neveznének el rólam
bm5 vagy bm madamosille
se tescó takarékost
se saját márkást
már lassan öregszagom lesz
nem gyöngyvirág
legfeljebb hagymástojás
a színek is változnak velem
babarózsaszín ciklámen
egyszercsak átmegy agyagszínbe
hogy mutasson rajta a gyászolók
virága na és a zene
az anyapuszis altató után
rock majd Bach fúga
végül csak valami induló
nincs más hátra
ha addig meg nem süketülök
befogom a fülem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-09-25 23:31:54
Utolsó módosítás ideje: 2016-09-25 23:31:54