Puzzle
A változás - akár a veszteség is -
egy új kezdete, a lehetőségé, mondják.
Na, lássuk! Elképzelem alakját,
haját, szeme színét annak,
aki jöhetne,
akinek örülni tudnék.
... Még homályos a kép,
"pixeles" úgymond,
de alakul, egyre élesebb,
egyre konkrétabb,
a szemöldökét kicsit ívesebbre,
szőkébbre a haját,
arca kicsit oválisabb,
ajka keskenyebb... még egy kicsit - most jó,...
...De hát ez megint Te vagy!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-09-16 21:43:26
Utolsó módosítás ideje: 2016-09-16 21:43:26