Abszurd kép
Abszurd kép az élet -
kimerevített pillanatok
egyenként érnek halált
Kint és bent viszonyát
ablakom tükrözi
alkonyba fúló délután
Beton árnyak közé szorított
téglalap egy napfény sáv
szárítókötél vágja át -
csámpás csipeszek
némaságukban is fals
bizonytalan hangjegyek
darabnyi szögletes
idegen kékség alatt
Függöny hullásában
reménytelenség
sötétítő idétlen vászna
mázas kannát csuprot
lógat tótágast álló világba
Mögöttük én
belül kamráján
kívül vagy felül
mindenek
alatt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-08-14 00:16:14
Utolsó módosítás ideje: 2016-08-14 00:16:14