Egyetlen titkom
Lassan eloldódik minden,
ami engem még megkötött,
elszabadulok könnyedén
a fogvatartottak között.
Bűneim mind elavultak,
ezeket kerékbetörés,
lefejezés nem követi,
sem aránytalan szenvedés.
A halálbüntetéseket
csak az élet szabhatja ki,
bűntelenség a bűnöm itt,
csak meg ne tudja valaki!
Az az egyetlen bűnöm, hogy
még most is bűntelen vagyok,
be is vallom ezt szelíden,
csak a hunyorgó csillagok
lehetnének a tanúim,
vagy tán cinkostársaim,
megkönnyebbülve repülök
szabadulásom szárnyain.
2016. augusztus 4.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-08-08 09:04:49
Utolsó módosítás ideje: 2016-08-08 09:04:49