Mondjuk, hogy bezárkóztál,
vagy inkább: valaki rád zárta az ajtót.
Ez a könnyebbik eset, mert valahol
van egy kulcs
és van egy zár.
De ha őrzöl valami kimondhatatlant,
az olyan:
állsz a szobádban egy nyitott ajtóval
szemben, és hiába lépsz ki,
nem leszel szabad.