Az internet nyolc boldogsága
boldogok az interneten kommentelők
mert övék az intellektuális fölény
boldogok az interneten kurvaanyázók
mert ők a logikán felül állnak
boldogok a magukról szexi képeket megosztók
mert övék az örök ifjúság
boldogok a facebookon tetszelgők
mert övék a lájkok özöne
boldogok az interneten cikkeket olvasók
mert ők mindent jobban tudnak
boldogok az interneten véleményt formálók
mer' nekik van igazuk
az interneten boldogok a boldogtalanok
mert boldog-boldogtalan kiöntheti a szívét
és boldog minden internet-előfizető
mert mindezt otthon buszon-vonaton kényelmesen élvezheti
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-07-08 17:27:33
Utolsó módosítás ideje: 2016-07-08 17:27:33