A Csoport
Rím és ritmus megkönnyebbülést hoz
A gondolatnak is van tisztulása
Ahogy megszabadul a folyó
A hordaléktól alsó szakaszában
Az a viszonyrendszer foglalkoztat
Ami működteti a Csoportot
Ezt a témát járom körbe – körbe
Mint terhes anya magzatát, úgy hordom
Nem az anya dönti el, milyen lesz
A benne növekvő orra, füle, szája
Hanem összetalálkozó sejtek
Örökölt DNS állománya
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-06-05 00:11:20
Utolsó módosítás ideje: 2016-06-05 00:11:20