"Árnyjáték"
az utcát betakarja az éj sötétje
pár pisla lámpa ásít nagyokat
csend honol mindenütt a környéken
s látni lehet a surranó árnyakat
az árnyak mint az éjszínű denevérek
cserkészik álmos áldozatukat
rémisztgetve, csapongva szárnyalnak
és mégsem hallani suhanó szárnyukat
gonoszkodó pantomim játékot űzve
figyelik a hatást a rettegőn
majd nagy kacagva táncra perdülnek
hátat fordítva tűnnek el a háztetőn
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-30 02:30:26
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-30 10:00:58