8 rétű ragyogó ösvény
a helyes Felismerés az fény, szemtől szembe
a helyes Törekvés, az kintről irányul a bentbe
helyes Beszéd a szívé, szájé a szó meg a csend
a helyes Cselekvés, az leírhatatlan mint a káosz vagy a rend
a helyes Életmód, bárhogyan igazán
a helyes Igyekezet olykor lassan, néha meg szaporán
a helyes Emelkedés szárnya alá bújni a Legmagasabbnak
a helyes Elmélyedés ... magokat szórni, amiket learatnak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-05-14 19:31:24
Utolsó módosítás ideje: 2016-05-14 19:31:24