Zöldek
Ha futni megyek,
az S-kanyarnál mindig
leülök kicsit.
Ahol a hegyek panorámában
görbe síkidomoknak tűnnek csak,
és ha megmászod őket,
csalódsz, mert nincs olyan érzésed,
hogy változott volna bármi.
Ahonnan a hegyeket nézem,
ide hozlak majd téged is.
A tested fű közé temetem,
eggyé és zölddé válunk,
a föld befogad minket
a szőlővesszők között,
és hegyeket fogok mászni.
Te pedig hagyod.
És csak bízni tudok benne,
hogy utána változik bármi.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-04-27 20:06:29
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-27 20:06:29