Ha tudodki kérdezné,
ismét jól vagyok.
Valaki elrejtette
párnámba a háborút,
ebolát tüsszentett.
Kavicsokat tett rá
a sírokról.
Erről álmodom.
Semmi keresnivalóm
ebben a cihában.
Meztelen alak.
Nézek rám, mint aki -
véletlen ruhába költözött.
Mutyiba fektette testét,
rángatja a sehogyan.
Éhes a kés, és bár
távoli az eljövő,
éles körvonala van.