Arató Anna Arató Anna Arató Anna Arató Anna
Arató Anna Arató Anna Arató Anna Arató Anna
Arató Anna Arató Anna Arató Anna Arató Anna
Arató Anna Arató Anna Arató Anna Arató Anna
és
én én én én én én én én én én én én én én
én én én én én én én én én én én én én én
hát szia