Para venir a serlo todo
I
Eloldja haját az ablakelőtt
minden ami élne a szélnek ered
Népszerűsítve a férfierő
hogy élsz majd azt is átteleled
Összefut a lány a szádban
Összefut a többi lánnyal
II
Olyan pixelesen üdvözültem a sántító iskolafolyosón.
Gyűlöltem a serdülőszagtól, a csomós mellbimbóktól fogva.
Túl korán ismertük meg egymást, még nem fért volna bele
a tudatos bűntudat a komfortzónán kívüli önkielégítésbe.
Egy tejfölöskenyérnyi járdaszigeten láttam a
hátamat.A párába vetette magát, a pogány
biomasszába.
Bámult mint egy szerpentinen sebet varró orvos
prána szeme és biomasszája.
III
Disznóhús és halál szag van.
Ezeken a kerámia kezeken
minden rosszul mutat.
Indusz
triál
isan
veszem
a levegőt.
Ne csak a szádon át lélegezz
Ne csak a szádon át lélekeddz
IV
A sarkamhoz tűzve dönt el a járdán a fény.
A szomszéd szobából holnapok osszifikációja
ropog középfülgyulladásig.
Mennyi mindent kell még szerezzek, hogy cserébe
elhagyhassam magam ?
Azt hagyd el amit nem lehet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-04-03 18:36:49
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-03 18:36:49