külön bejáratú sivatag
a napok számolatlanok
ahogy a kudarcok
a veszteségek
fiatalon még azt gondoljuk
lesz időnk
bejárni a partokat
megismerni ami számunkra értékes
és ezen az úton eljutunk
valami személyes igazságig
bölcsességig
mélyebb tapasztalásig
aztán amikor megjelennek az első repedések
először talán az arcon
de lehet hogy kapcsolatainkban
vagy éppen
a lelkünkben egy apró titok miatt
és akkor mindez láthatatlan marad
de apró tüzek égnek bennünk mindenhol
kiszáradunk akár egy kút
nem nyújtunk már vigaszt
mi is arra vágyunk
külön bejáratú sivatagunkban
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2016-03-30 19:51:04
Utolsó módosítás ideje: 2016-04-01 17:22:55